SERVE10 steunt met een groot deel van de winst enkele goede doelen. Steeds projecten die onze wereld een stukje beter maken en dus wat extra steun en aandacht verdienen. Dit zijn 3 projecten die het afgelopen jaar onze steun gekregen hebben.

KOFFIEKLAP

KoffieKlap is een koffiebar in Antwerpen, waar je onder meer (h)eerlijke koffie kan drinken met een lekker stuk gebak, een verse boterham of je kan ook proeven van onze huisgemaakte soep. In KoffieKlap heerst een gezellige sfeer waar vriendschappen en opbouwende relaties centraal staan.

Vanuit de slogan ‘eerlijke koffie – eerlijke kansen’, willen we ook een plek creëren waar vrouwen uit moeilijke situaties de kans krijgen om horeca ervaring op te doen door middel van training, coaching en creatieve activiteiten.

www.koffieklap.be

BE YOU

Be You is een jongerenwerking in Ieper en wil onder andere met pannavoetbal jongeren helpen groeien en zelfvertrouwen geven, zodat ze zichzelf leren waarderen en een positieve bijdrage kunnen leveren aan hun omgeving.

” In maart en april gingen we met de pannakooi en chillcaravan op bezoek bij twee middelbare scholen, op de speelplaats. Op 1 school mochten we gedurende twee weken ALLE klassen om de beurt een lesuur panna laten spelen en laten kennismaken met de chillcaravan en het concept van Be You. Zeshonderd jongeren hebben zo een uur met ons doorgebracht. “

Be You op Facebook

BREEZE

Breeze helpt jongvolwassenen op weg naar zingeving. Dat doen ze door ontmoetingsmomenten te creëren met andere 18+’ers om samen op weg te gaan. Van aan de zee tot in Limburg: Breeze is in heel België actief.

www.breeze.be